Specialist in zorgmeubelen

In de afgelopen honderdzestig jaar is de levensverwachting met zo’n veertig jaar toegenomen. Rond 1855 werd men niet ouder dan 40 – 45 jaar. Deze hogere levensverwachting gaat ook gepaard met fysieke beperkingen en lichamelijke klachten. Dat zorgt ervoor dat veel standaard meubilair niet meer voldoet. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specialistische zorgmeubelen.

Burotronic is dé specialist in zorgmeubelen op maat. Denk aan sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog laag bedden en trippelstoelen. Onze specialist komt voor persoonlijk advies bij u thuis langs. Maak hier een afspraak

groene relaxstoelen

Sta op stoelen en relaxstoelen op maat

Sta op stoelen, relaxstoelen en relaxfauteuils kunnen bij Burotronic naar individuele wensen worden aangepast. Dit is belangrijk omdat moet worden vastgesteld wat de zithoogte en de zitdiepte is. Tevens weet u zo 100% zeker dat het zorgmeubel dat u koopt op uw individuele wensen is afgestemd en precies bij u past.

Sta-op-stoel

Onze zorgmeubelen verhogen de zelfredzaamheid

Het doel van Burotronic is het creëren van een omgeving voor ouderen waarin hun privacy, veiligheid en zelfredzaamheid voorop staat. Ervoor zorgen dat iemand zich prettig en thuis voelt. Om dit te bereiken komen bij het inrichten ook aspecten zoals stoffering, kleur en licht aan bod. Daarnaast zijn comfort, functionaliteit, aanpasbaarheid, onderhoud en maatwerk zaken die ons zorgmeubilair bijzonder maken. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, maar kunnen ook voldoen aan specifieke wensen van zorgspecialisten zoals fysiotherapeuten, woon- en zorgcentra. Onze zorgmeubelen zijn comfortabel, aanpasbaar en verhogen de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen.

Wij beschikken over een uitgebreide huiselijke collectie vloerbedekking en gordijnen die u zo veilig en onbezorgd mogelijk te laten wonen. Maak hier een afspraak met ons.

   Verhoogd de zelfredzaamheid

   Terugkoop bespreekbaar

   Belasting aftrekbaar

   10 jaar garantie op sta-op stoelen

culsana logo
fitform logo
able2 logo
medross logo
w2moments logo
maatwerk logo
premis logo
score logo
bakker elkhuizen logo
reinasan logo
rovo logo
vreuls logo

Zorghulpmiddelen voor mensen met een (tijdelijke) beperking

Wij leveren diverse ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) die dagelijkse handelingen vergemakkelijken. Denk aan koken, eten, drinken en schoonmaken. Handelingen die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Bijvoorbeeld bij mensen met een verminderde mobiliteit. Naast ADL hulpmiddelen kunnen wij u ook voorzien van loophulpmiddelen zoals rollators en transportrolstoelen.

De website van onze leverancier Able2 staat vol met handige hulpmiddelen om uw zelfstandigheid te vergroten. Alle artikelen op deze website kunnen wij snel leveren.

Maatwerk voor als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn

Bij het inrichten van de persoonlijke woon- en verblijfsruimtes voor senioren en minder validen is het belangrijk dat deze bijdragen aan optimale arbeidsomstandigheden voor verzorgend- en verplegend personeel. Voor wat betreft de inrichting beschikken wij over uitstekend zorgmeubilair dat op deze specifieke wensen en eisen aansluit. Als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn kunnen wij uw zorgmeubelen en hulpmiddelen op maat maken. Denk hierbij aan rollators met onderarmsteunen of éénzijdige bediening, sta-op stoelen en trippelstoelen met speciale rug en/of zit aanpassingen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Heerlen. Daar kunt u veel van ons zorgmeubilair bekijken en testen. Onder het toeziend oog van een hulpmiddelenspecialist gaat u in alle rust op zoek naar de passende oplossing. Vergeet niet om eerst een een showroom afspraak te plannen dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Sta-op-stoel-Aanschuifstoel