Specialist in zorgmeubilair

In de afgelopen honderdzestig jaar is de levensverwachting met zo’n veertig jaar toegenomen. Rond 1855 werd men niet ouder dan 40 – 45 jaar. Deze hogere levensverwachting gaat ook gepaard met fysieke beperkingen en lichamelijke klachten. Dat zorgt ervoor dat veel standaard meubilair niet meer voldoet.

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specialistische zorgmeubelen, zorgproducten en hulpmiddelen. Comfort, functionaliteit en gemak voor mensen met een beperking wordt steeds belangrijker en dat is maar goed ook. Burotronic levert handig zorgmeubilair voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Maak een afspraak

Voor zorginstellingen

Specifieke wensen, geen probleem

Bij het inrichten van de persoonlijke woon- en verblijfsruimtes voor senioren en minder validen is het belangrijk dat deze bijdragen aan optimale arbeidsomstandigheden voor verzorgend- en verplegend personeel. Voor wat betreft de inrichting beschikken wij over uitstekend zorgmeubilair dat op deze specifieke wensen en eisen aansluit.

U kunt hier telefonisch contact met ons opnemen. Wenst u liever dat wij persoonlijk bij u langskomen? Maak dan eerst een afspraak

Ook kunt u onze showroom in Heerlen komen bezoeken. Deze staat vol met zorgmeubilair waar u in alle rust kunt rondkijken naar een passende oplossing. Allemaal onder het oog van een ergonomisch- en hulpmiddelen specialist. Vergeet niet eerst om een een afspraak in onze showroom te plannen dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Zorgmeubelen en inrichting

Ook voor particulieren

Het doel van Burotronic is het creëren van een omgeving voor ouderen waarin hun privacy, veiligheid en zelfredzaamheid voorop staat. Ervoor zorgen dat iemand zich prettig en thuis voelt. Om dit te bereiken komen bij het inrichten ook aspecten zoals stoffering, kleur en licht aan bod. Daarnaast zijn comfort, functionaliteit, aanpasbaarheid, onderhoud en maatwerk zaken die zorgmeubilair van Burotronic bijzonder maken.

Wij beschikken naast zorgmeubilair ook over een uitgebreide huiselijke collectie vloerbedekking en gordijnen die aan de normen voldoen om u zo veilig en onbezorgd mogelijk te laten wonen. Samen gaan we de uitdaging aan om voor u een prettige en veilige woonomgeving te creëren.

Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, maar kunnen ook voldoen aan specifieke wensen van zorgspecialisten, woon- en zorgcentra. Onze zorgmeubelen zijn comfortabel, aanpasbaar en verhogen de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen. Ons aanbod is ontwikkeld in samenwerking met hulpmiddelen specialist Wiechert Strijbos.

zorgmeubelen

Zorghulpmiddelen

Voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) beperking

Er zijn diverse ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) verkrijgbaar die dagelijkse handelingen, zoals koken, eten, drinken en schoonmaken, vergemakkelijken. Deze handelingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij mensen met een verminderde mobiliteit.

 

De website van onze leverancier Able2 staat vol met handige hulpmiddelen om uw zelfstandigheid te vergroten. Alle artikelen op deze website kunnen wij snel leveren.

Naast de ADL hulpmiddelen leveren wij ook eenvoudige loophulpmiddelen zoals rollators en transportrolstoelen. Neem contact met ons of plan een afspraak in onze showroom die is ingericht met tal van zorghulpmiddelen. Onze hulpmiddelenspecialist heeft meer dan 35 jaar ervaring in de zorg en revalidatie en staat klaar om u te helpen.

Maatwerk

Als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn

Als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn kunnen wij ook meubilair en hulpmiddelen op maat maken. Denk hierbij aan rollators met onderarmsteunen of éénzijdige bediening, sta-op stoelen en trippelstoelen met speciale rug en/of zit aanpassingen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.

Burotronic is dé specialist in zorgmeubilair. Wij kunnen voldoen aan specifieke wensen van woon- en zorgcentra, maar leveren ook rechtstreeks aan particulieren. Onze zorgmeubelen zijn comfortabel, aanpasbaar en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast verhogen ze de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen.

 

Onze hulmiddelenspecialist kan u adviseren over de keuze van het juiste zorgmeubilair, de inrichting en benodigde hulpmiddelen. Dat maakt ons uitermate geschikt om uw huiskamer of zorgcentrum volledig in te richten. Neem direct contact met ons.