Specialist in zorgmeubilair voor hulpbehoevende mensen - Burotronic

Specialist in zorgmeubelen

 

In de afgelopen honderdzestig jaar is de levensverwachting met zo’n veertig jaar toegenomen. Rond 1855 werd men niet ouder dan 40 – 45 jaar. Deze hogere levensverwachting gaat ook gepaard met fysieke beperkingen en lichamelijke klachten. Dat zorgt ervoor dat veel standaard meubilair niet meer voldoet. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specialistische zorgmeubelen.

Burotronic is dé specialist in zorgmeubilair op maat. Wij leveren sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog laag bedden, drukverlagende matrassen, loophulpmiddelen en trippelstoelen. Onze hulpmiddelenspecialist komt voor persoonlijk advies bij u thuis langs. Maak hier vrijblijvend een afspraak

sta op stoel

Sta op stoelen

 

Sta op stoelen, relaxstoelen en relaxfauteuils kunnen bij Burotronic naar individuele wensen worden aangepast. Dat is erg belangrijk omdat moet worden vastgesteld wat de zithoogte en de zitdiepte is. Tevens weet u zo 100% zeker dat de sta op stoel die u koopt ook precies past. Neem hier contact met ons op.

opsta stoel

Onze zorgmeubelen verhogen de zelfredzaamheid

 

Ons doel is het creëren van een omgeving voor ouderen waarin hun privacy, veiligheid en zelfredzaamheid voorop staat. Ervoor zorgen dat iemand zich prettig en thuis voelt. Om dit te bereiken komen bij het inrichten ook aspecten zoals stoffering, kleur en licht aan bod. Daarnaast zijn comfort, functionaliteit, aanpasbaarheid, onderhoud en maatwerk zaken die ons zorgmeubilair bijzonder maken. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, maar kunnen ook voldoen aan specifieke wensen van zorgspecialisten zoals fysiotherapeuten, woon- en zorgcentra. Onze zorgmeubelen verhogen de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen.

   Verhoogd de zelfredzaamheid

   Terugkoop bespreekbaar

   Belasting aftrekbaar

   10 jaar garantie op sta-op stoelen

zorgmeubilair

Hulpmiddelen voor mensen met een (tijdelijke) beperking

 

Wij leveren diverse ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) die dagelijkse handelingen zoals koken en schoonmaken vergemakkelijken. Handelingen die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Bijvoorbeeld bij mensen met een verminderde mobiliteit. Daarnaast voorzien we in een diverse loophulpmiddelen zoals rollators en transportrolstoelen.

dagelijkse zorghulpmiddelen

Maatwerk voor als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn

 

Bij het inrichten van de persoonlijke woon- en verblijfsruimtes voor senioren en minder validen is het belangrijk dat deze bijdragen aan optimale arbeidsomstandigheden voor verzorgend- en verplegend personeel. Burotronic beschikt over uitstekend zorgmeubilair dat op deze specifieke wensen en eisen aansluit. Als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn kunnen wij uw zorgmeubelen op maat laten maken. Denk aan rollators met onderarmsteunen of éénzijdige bediening, sta op stoelen en trippelstoelen met speciale rug.

Bezoek onze showroom in Heerlen. Daar kunt u veel van ons zorgmeubilair bekijken en testen. Onder het toeziend oog van een hulpmiddelenspecialist gaat u in alle rust op zoek naar de passende oplossing. Vergeet niet om eerst een een showroom afspraak te plannen dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

sta op stoel op maat