Specialist in zorgmeubilair

In de afgelopen honderdzestig jaar is de levensverwachting met zo’n veertig jaar toegenomen. Rond 1855 werd men niet ouder dan 40 – 45 jaar. Deze hogere levensverwachting gaat ook gepaard met fysieke beperkingen en lichamelijke klachten. Dat zorgt ervoor dat veel standaard meubilair niet meer voldoet. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specialistische zorgmeubelen. Comfort, functionaliteit en gemak voor mensen met een beperking wordt steeds belangrijker.

Burotronic levert uitstekend zorgmeubilair. Denk aan sta op stoelen, relaxfauteuils, hoog laag bedden en trippelstoelen. Een specialist komt voor persoonlijk advies bij u thuis langs. Maak hier een afspraak

relaxstoelen

Relaxstoelen, sta op stoelen en relaxfauteuils op maat

Een relaxstoel of relaxfauteuil kan bij Burotronic naar individuele wensen worden aangepast. Dit is belangrijk omdat moet worden vastgesteld wat de zithoogte en zitdiepte is. Zo weet u 100% zeker dat de sta op stoel die u koopt ook precies bij u past. Bezoek ook onze showroom in Heerlen. Deze staat vol met zorgmeubelen waar u in alle rust kunt rondkijken naar een passende oplossing. Tevens staat er een hulpmiddelenspecialist voor u ter beschikking die u kan voorzien van goed advies. Vergeet niet om eerst een een afspraak in onze showroom te plannen dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

zorgmeubelen

Zorgmeubelen verhogen de zelfredzaamheid

Het doel van Burotronic is het creëren van een omgeving voor ouderen waarin hun privacy, veiligheid en zelfredzaamheid voorop staat. Ervoor zorgen dat iemand zich prettig en thuis voelt. Om dit te bereiken komen bij het inrichten ook aspecten zoals stoffering, kleur en licht aan bod. Daarnaast zijn comfort, functionaliteit, aanpasbaarheid, onderhoud en maatwerk zaken die zorgmeubilair van Burotronic bijzonder maken. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, maar kunnen ook voldoen aan specifieke wensen van zorgspecialisten, woon- en zorgcentra. Onze zorgmeubelen zijn comfortabel, aanpasbaar en verhogen de zelfredzaamheid van hulpbehoevende mensen.

Wij beschikken naast zorgmeubilair ook over een uitgebreide huiselijke collectie vloerbedekking en gordijnen die aan de normen voldoen om u zo veilig en onbezorgd mogelijk te laten wonen. Maak hier een afspraak met ons.

   Verhoogd de zelfredzaamheid

   Aantrekkelijke terugkoopregeling

   Belasting aftrekbaar

   10 jaar garantie

Zorghulpmiddelen voor mensen met een (tijdelijke) beperking

Er zijn diverse ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) verkrijgbaar die dagelijkse handelingen, zoals koken, eten, drinken en schoonmaken vergemakkelijken. Deze handelingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij mensen met een verminderde mobiliteit. Naast de ADL hulpmiddelen leveren wij ook eenvoudige loophulpmiddelen zoals rollators en transportrolstoelen.

De website van onze leverancier Able2 staat vol met handige hulpmiddelen om uw zelfstandigheid te vergroten. Alle artikelen op deze website kunnen wij snel leveren.

Maatwerk voor als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn

Bij het inrichten van de persoonlijke woon- en verblijfsruimtes voor senioren en minder validen is het belangrijk dat deze bijdragen aan optimale arbeidsomstandigheden voor verzorgend- en verplegend personeel. Voor wat betreft de inrichting beschikken wij over uitstekend zorgmeubilair dat op deze specifieke wensen en eisen aansluit. Als standaard hulpmiddelen niet toereikend zijn kunnen wij ook meubilair en hulpmiddelen op maat maken. Denk hierbij aan rollators met onderarmsteunen of éénzijdige bediening, sta-op stoelen en trippelstoelen met speciale rug en/of zit aanpassingen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op.

Een hulmiddelenspecialist van Burotronic kan u adviseren over de keuze van het juiste zorgmeubilair op maat, de inrichting en alle benodigde hulpmiddelen. Dat maakt ons uitermate geschikt om uw huiskamer of zorgcentrum volledig in te richten. Neem hier contact met ons.

Sta-op-stoel-Aanschuifstoel