Projectinrichting

Bij het inrichten van een werkplek worden concentratieverlies en geluidsoverlast door medewerkers vaak benoemd als storende factoren. Zeker met de komst van open kantoortuinen en industriële kantooromgevingen. Met passende ergonomische werkplekken en akoestische oplossingen van Burotronic kun je deze problemen voorkomen. Dat verhoogt de productiviteit en vermindert het risico op een burn-out.

Het resultaat is een gezond en duurzaam kantoor met medewerkers die optimaal presteren. Ben je een architect en/of gewoon nieuwsgierig naar wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

De meest ervaren projectinrichter van Limburg

Burotronic is met ruim 50 jaar ervaring dé projectinrichter van Limburg. Wij richten je kantoor, vergaderruimte, ontvangstruimte, directiekamer, bedrijfskantine of instructieruimte in met kantoormeubelen van gerenommeerde merken zoals Wiesner Hager, Twinform, Kinnarps en Girsberger. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners gespecialiseerd in diverse aanvullende diensten zoals projectstoffering, werkplekverlichting en interieuradvies. Hierdoor zijn we in staat om ieder project van a tot z in te richten.

null

Kantoren

null

Directiekamers

Vergadertafel-Wiesner-Hager-Pulse

Vergaderruimten

Bedrijfskantine

Bedrijfskantines

null

Ontvangstruimten

null

Instructieruimten

De Werkplek van de Toekomst

Flexibel werken zonder afleiding in een hightech kantoor!

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Ergonomisch werken is gezonder
De oude en vertrouwde manier van werken verandert razendsnel. Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw project in te richten met ergonomische werkplekken kunnen medewerkers zittend- en staand werken afwisselen.

 

Akoestische maatregelen verhogen de productiviteit
Er is niets vervelender dan geluidsoverlast op kantoor. Als je vaak wordt afgeleid ben je minder productief. Tevens wekt het veel ergernis omdat je je werk niet af krijgt. Met de akoestische oplossingen van Burotronic kunnen deze problemen voorkomen worden. Akoestiek op kantoor verbeterd de prestaties, vermindert irritatie en creëert een prettige werkomgeving.

 

Volledig ontzorgd
Naast ergonomie en akoestiek kun je als architect nog meer doen om de werkomstandigheden op kantoor te verbeteren. Burotronic biedt diverse aanvullende diensten aan die het leven op kantoor een stuk aangenamer maken. Wij kunnen elk project van a tot z inrichten. Zo heb je er geen omkijken naar en kun je je richten op de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Waarom Burotronic?

   Familiebedrijf
   Meer dan 50 jaar ervaring
  Deskundig advies
   Veel kennis onder één dak
   Groot netwerk

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

null

Project Chempoint

null

Project WP Haton

null

Project HEEMwonen

null

Project Dimenco

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
Artifort-design-kantoormeubelen
Dutchglobe-Houten-Tafels
Functionals-kantoormeubelen