Projectinrichting

Bij het inrichten van een werkplek worden concentratieverlies en geluidsoverlast door medewerkers vaak benoemd als storende factoren. Met ergonomische werkplekken en akoestische oplossingen van Burotronic kun je deze problemen voorkomen.

Je project inrichten met kantoormeubelen van Burotronic verhoogt de productiviteit van je personeel en vermindert het risico op een burn-out. Het resultaat is een gezond en duurzaam kantoor met medewerkers die optimaal presteren.

Kinnarps-kantoormeubelair

Wij richten je project van A tot Z in

Wij richten je kantoor, vergaderruimte, ontvangstruimte, directiekamer, bedrijfskantine of instructieruimte in met kantoormeubelen van gerenommeerde merken zoals Wiesner Hager, Twinform, Kinnarps en Girsberger. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners gespecialiseerd in diverse aanvullende diensten. Denk aan projectstoffering, werkplekverlichting en interieuradvies. Hierdoor zijn we in staat om ieder project van a tot z in te richten.

null

Kantoren

null

Directiekamers

Vergadertafel-Wiesner-Hager-Pulse

Vergaderruimten

Bedrijfskantine

Bedrijfskantines

null

Ontvangstruimten

null

Instructieruimten

De meest ervaren projectinrichter van Limburg

Burotronic is met ruim 50 jaar ervaring dé specialist in projectinrichting. Volledig ontzorgd is ons motto. Wij bieden veel aanvullende diensten die het leven op kantoor een stuk aangenamer maken. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in onze fotogalerij

Naast ergonomie en akoestiek kun je als architect nog meer doen om de werkomstandigheden op kantoor te verbeteren. Burotronic biedt diverse aanvullende diensten aan die het leven op kantoor een stuk aangenamer maken. Denk aan kabelmanagement, raambekleding en beplanting.

luxe kantoorstoelen

Making life better @ work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden.

 

De oude en vertrouwde manier van werken verandert razendsnel. Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw project in te richten met ergonomische werkplekken kunnen medewerkers zittend- en staand werken afwisselen.

Ergonomie en Akoestiek

Ergonomisch werken is enorm belangrijk omdat het rug-, nek- en schouderklachten voorkomt. Wie goed zit wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Dat kan flink in kosten besparen omdat werknemers minder klachten ontwikkelen door een onjuiste werkhouding. Burotronic is dé leverancier van ergonomische kantoormeubelen in Limburg.

Er is niets vervelender dan geluidsoverlast op kantoor. Als je vaak wordt afgeleid ben je minder productief. Met de akoestische oplossingen van Burotronic kunnen deze problemen voorkomen worden. Akoestiek op kantoor verbeterd de prestaties, vermindert irritatie en creëert een prettige werkomgeving.

akoestische panelen

Referenties van Burotronic

 

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

Refentie kantoormeubilair

Project Chempoint

Referentie projectinrichting

Project WP Haton

Referentie Projectinrichting

Project Dimenco

referentie projectinrichting

Project Envida

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

Project HEEMwonen

Referentie Projectinrichting

Project Koenen en Co

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
Artifort-design-kantoormeubelen
Dutchglobe-Houten-Tafels
Functionals-kantoormeubelen