Een kantoor inrichten

Stel je eens voor: je komt ‘s ochtends binnen op kantoor. Je gaat zitten in een ergonomische bureaustoel achter een, in hoogte verstelbaar zit sta bureau. Je kunt de hele dag afwisselen tussen staan en zitten en je werkplek voldoet aan alle ARBO richtlijnen. Geeft dat geen prettig gevoel? Een optimale werkplek met de juiste kantoormeubelen houdt je lichaam actief en je geest gemotiveerd. Daardoor ben je creatiever en werk je geconcentreerder. Een ergonomisch kantoor is het beste wat je voor je gezondheid kunt doen.

Burotronic heeft méér dan 50 jaar ervaring met het inrichten van kantoren. Wij geven advies over de inrichting van je kantoor, ergonomische werkplekkenakoestische oplossingen, aankleding en de mogelijkheden om te vergaderen.

Een optimale werkplek bestaat uit: een elektrische verstelbaar bureau, een ergonomische bureaustoel, een vergadertafel, vergaderstoelen, een ladeblok en een archiefkast. Maak hier vrijblijvend een afspraak of neem direct contact met ons op.

Ergonomische Bureaustoelen

Lang zitten in dezelfde houding is ongezond. Met ons veelzijdig assortiment ergonomische bureaustoelen is dit verleden tijd. Afwisselen tussen staan en zitten heeft een positief effect op de gezondheid. Een ergonomische bureaustoel volgt de natuurlijke beweging van je lichaam. Dat vermindert veel voorkomende klachten zoals stijve spieren en gewichtstoename.

Plan hier een afspraak in onze showroom. Wij beschikken over een ergonomisch “laboratorium” waar je in alle rust kunt ontdekken welke bureaustoel het meest geschikt is. Een ergonomisch adviseur geeft u daarbij deskundig advies.

Afwisseling is het geheim

Het is algemeen bekend dat de afwisseling tussen zitten en staan zeer gezond is. Vanwege de goede ergonomische eigenschappen zijn, niet voor niets 90% van alle werkplekken in Scandinavië reeds voorzien van een zit-sta bureau. Ook in Nederland gaat deze ontwikkeling snel. Inmiddels is al meer dan 40% van de bedrijven positief tot zeer positief over het gebruik van zit-sta werkplekken.

 

“Wanneer u zit sta oplossingen wilt toepassen in uw bedrijf is het belangrijk dat de ervaringen positief zijn en dat werknemers gestimuleerd worden om te gaan staan”

Zit sta bureau

Afwisselen tussen zitten en staan zorgt ervoor dat je lichaam blijft bewegen. Dat is beter voor je spieren en prestaties. Langdurig zitten kan veel klachten veroorzaken. Denk aan stijve spieren, spierafbraak en gewichtstoename. Benieuwd naar de mogelijkheden van een sta zit bureau?

Bekijk hier een greep uit onze collectie zit sta bureau’s. Wilt u liever persoonlijk advies van een ergonomisch specialist? Maak dan een afspraak in onze showroom en kom ze zelf testen.

Zorg ervoor dat je regelmatig kunt afwisselen tussen staan en zitten. Een zit sta bureau heeft een positief effect op je gezondheid.

zit-sta-bureau

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Flexibele werkplekken
Het kantoor van de toekomst zal een dynamische werkomgeving worden waar zit sta bureau’s en ergonomische bureaustoelen de basis vormen van een moderne kantoorinrichting. Lounge- en zitgedeeltes zullen een belangrijke plek innemen net als flexibele werkplekken. Men kan op elke computer inloggen, zodat je op elke gewenste plek kunt werken, onafhankelijk van je werkzaamheden of activiteiten.

 

Staand en zittend afwisselen
Waar dynamisch werken belangrijk is, speelt ook de gezondheid een belangrijkere rol. Zo is afwisselend staand en zittend werken goed voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat tijdens 15 minuten staand vergaderen even effectief wordt vergaderd als dat men doet in een zittende vergadering van een uur. Meetings duren over het algemeen korter, zijn effectiever en efficiënter omdat de betrokkenen actiever deelnemen. Dit levert tijd en kostenbesparing op.

 

Akoestiek
Omdat men tegenwoordig steeds vaker in open ruimtes werkt zijn akoestische oplossingen een onderwerp waar steeds meer aandacht aan gegeven zal worden. Bureau’s worden gescheiden met akoestische scheidingswanden en werkplekken worden zo ingericht dat nagalm verdwijnt en de spraakverstaanbaarheid verbetert.

Waarom Burotronic?

   Familiebedrijf
   Meer dan 50 jaar ervaring
  Deskundig advies
   Veel kennis onder één dak
   Groot netwerk

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

null

Kantoor Kindante

null

Kantoor HEEMwonen

null

Kantoor Envida

null

Kantoor Koenen en Co

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
Ergonomische-bureaustoel-Rovo
Humanscale-monitorarmen
Girsberger-kantoormeubilair
Lande-kantoormeubelen
Huislijn-kantoormeubelen