Kantoormeubelen die je werkomstandigheden verbeteren - Burotronic

Werken met professionele kantoormeubelen

 

Stel je eens voor: je komt ’s ochtends binnen op kantoor. Je gaat zitten op een ergonomische bureaustoel achter een in hoogte verstelbare bureau. Je kunt de hele dag afwisselen tussen staan en zitten en je werkplek voldoet aan alle ARBO richtlijnen. Geeft dat geen prettig gevoel? Een optimale werkplek houdt je lichaam actief en je geest gemotiveerd. Daardoor ben je creatiever en werk je geconcentreerder. Burotronic levert al méér dan 50 jaar uitstekende kantoormeubelen voor bedrijven in Limburg en Brabant.

zit sta bureau
ergonomische werkplek

Waarom je een zit sta bureau wilt

 

Voordeel van een sta bureau is dat je kunt afwisselen tussen zitten en staan. Het bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Daardoor blijft je lichaam voortdurend in beweging. Dat is beter voor je spieren en prestaties. Het gevolg is gezonde medewerkers die ook nog eens productiever zijn. Bekijk hier een greep uit onze collectie elektrische zit sta bureau’s. Wil je liever persoonlijk advies van een ergonomisch specialist? Maak een afspraak in onze showroom en kom onze kantoormeubelen zelf testen.

zit sta bureau
sta bureau

Waar moet een goede bureaustoel aan voldoen?

 

De beste bureaustoelen zorgen ervoor dat je lichaam in beweging blijft. Langdurig zitten kan immers veel klachten veroorzaken. Denk aan stijve spieren en gewichtstoename. Om dit te voorkomen leveren wij degelijke en luxe bureaustoelen van gerenommeerde merken zoals Kinnarps, Rovo en Girsberger. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een moderne witte, zwarte, leren of design bureaustoel voor op kantoor? Maak dan vrijblijvend een afspraak op locatie of bezoek onze showroom in Heerlen.

ergonomische bureaustoelen
zit sta werkplekken

Kies voor een hoekbureau met ladeblok en een archiefkast

 

Kantoormeubelen zoals een hoekbureau bieden veel plaats om te werken. Het is de ideale werkplek voor iedereen die houdt van ruimte. Zet een ladeblok op wielen onder een bureau om je kantoorartikelen snel op te bergen. Zo creëer je de perfecte werkomgeving. Denk bijvoorbeeld ook aan een archiefkast. Archiefkasten, ook vaak roldeurkasten, ladenkasten of kantoorkasten genoemd, zijn onmisbaar in een professioneel kantoor. Gebruik ze om je ordners in op te bergen of als opslag van kantooraccessoires. Burotronic levert velen soorten kantoormeubelen waaronder metalen archiefkasten, stalen archiefkasten, lockerkasten en lage archiefkasten. Maak hier vrijblijvend een afspraak

ergonomische kantoormeubelen

Referenties met kantoormeubelen geplaatst door Burotronic

 

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Vaak met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

vergadertafel
akoestische_plafondplaten

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Daarnaast staat iedere collectie voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daartoe wordt rekening gehouden met mens en milieu.

twinform logo
rovo logo
humanscale logo
girsberger logo
lande logo
huislijn logo