Werken met professionele kantoormeubelen

 

Stel je eens voor: je komt ‘s ochtends binnen op kantoor. Je gaat zitten in een ergonomische bureaustoel achter een, in hoogte verstelbaar bureau. Je kunt de hele dag afwisselen tussen staan en zitten en je werkplek voldoet aan alle ARBO richtlijnen. Geeft dat geen prettig gevoel? Een optimale werkplek houdt je lichaam actief en je geest gemotiveerd. Daardoor ben je creatiever en werk je geconcentreerder. Burotronic levert al méér dan 50 jaar kantoorinrichting voor bedrijven in Limburg en Brabant.

sta bureau met ergonomische stoel
ergonomisch kantoor

Waarom je een zit sta bureau wilt

 

Voordeel van een sta bureau is dat je kunt afwisselen tussen zitten en staan. Het bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Zo blijft je lichaam voortdurend in beweging. Dat is beter voor je spieren en prestaties. Het gevolg is gezonde medewerkers die ook nog eens productiever zijn. Bekijk hier een greep uit onze collectie elektrische zit sta bureau’s. Wil je liever persoonlijk advies van een ergonomisch specialist? Maak een afspraak in onze showroom en kom onze sta bureau’s zelf testen.

zit sta bureau
sta bureau
zit sta werkplek

Waar moet een goede bureaustoel aan voldoen?

 

De beste bureaustoelen zorgen ervoor dat je lichaam in beweging blijft. Langdurig zitten kan veel klachten veroorzaken. Denk aan stijve spieren en gewichtstoename. Om dit te voorkomen leveren wij degelijke en luxe bureaustoelen van gerenommeerde merken zoals Kinnarps, Rovo en Girsberger. Heb je behoefte aan een moderne witte, zwarte, leren of design bureaustoel voor op kantoor? Maak hier een afspraak of bezoek onze showroom in Heerlen.

ergonomische werkplekken met in hoogte vestelbaar zit sta bureau

Kies voor een hoekbureau met ladeblok en een archiefkast

 

Een hoekbureau biedt veel plaats om te werken. Het is de ideale werkplek voor iedereen die houdt van ruimte. Zet een ladeblok op wielen onder een bureau om je kantoorartikelen snel op te bergen. Zo creëer je de perfecte werkomgeving. Denk ook aan een archiefkast. Archiefkasten, ook vaak roldeurkasten, ladenkasten of kantoorkasten genoemd, zijn onmisbaar in een professioneel kantoor. Gebruik ze om je ordners in op te bergen of als opslag van je kantooraccessoires. Burotronic levert metalen archiefkasten, stalen archiefkasten, lockerkasten en lage archiefkasten. Maak hier vrijblijvend een afspraak

modern kantoor met hoekbureau, ladeblok en archiefkast

Referenties van Burotronic

 

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Vaak met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

kantoormeubelen
vergadertafel met 10 stoelen
kantoormeubelen

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
Ergonomische-bureaustoel-Rovo
Humanscale-monitorarmen
Girsberger-kantoormeubilair
Lande-kantoormeubelen
Huislijn-kantoormeubelen