Een kantoor inrichten

Stel je eens voor: je komt ‘s ochtends binnen op kantoor. Je gaat zitten in een ergonomische bureaustoel achter een, in hoogte verstelbaar, bureau. Je kunt de hele dag afwisselen tussen staan en zitten met een zit-sta bureau en je werkplek voldoet aan alle arborichtlijnen. Geeft dat geen prettig gevoel? Een optimale werkplek met de juiste kantoormeubelen houdt je lichaam actief en je geest gemotiveerd. Daardoor ben je creatiever en werk je geconcentreerder. Een ergonomisch kantoor is het beste wat je voor je gezondheid kunt doen.

 

Burotronic heeft méér dan 50 jaar ervaring met het inrichten van kantoren. Wij geven advies over de indeling en inrichting van je kantooromgeving, ergonomische werkplekkenakoestische oplossingen, werkplekverlichting, aankleding en de mogelijkheden om te vergaderen. Een optimale werkplek kan bestaan uit: een elektrische verstelbaar sta-zit bureau, een ergonomische bureaustoel, een vergadertafel, vergaderstoelen, een ladeblok en een archiefkast. Maak hier vrijblijvend een afspraak of neem direct contact met ons op.

Afwisseling is het geheim

Het is algemeen bekend dat de afwisseling tussen zitten en staan zeer gezond is. Vanwege de goede ergonomische eigenschappen zijn, niet voor niets 90% van alle werkplekken in Scandinavië reeds voorzien van een zit-sta bureau. Ook in Nederland gaat deze ontwikkeling snel. Inmiddels is al meer dan 40% van de bedrijven positief tot zeer positief over het gebruik van zit-sta werkplekken.

 

“Wanneer u zit sta oplossingen wilt toepassen in uw bedrijf is het belangrijk dat de ervaringen positief zijn en dat werknemers gestimuleerd worden om te gaan staan”

Ergonomische bureaustoel

Lang zitten in dezelfde houding is ongezond. Zorg ervoor dat je regelmatig kunt afwisselen tussen staan en zitten. Dat heeft een positief effect op de gezondheid. Een ergonomische bureaustoel moet de natuurlijke beweging van je lichaam volgen. Dat verhindert veel voorkomende klachten zoals stijve spieren en gewichtstoename. Bij de meeste ergonomische bureaustoelen is de hoogte, het zitvlak en de rugleuning makkelijk in te stellen. De ergonomische bureaustoelen die Burotronic levert gaan nog een stapje verder.

Lang zitten in dezelfde houding is ongezond. Met een goede ergonomische bureaustoel kun je afwisselen tussen staan en zitten.

Ergonomische-bureaustoel-kinnarps-capella

Sta-zit bureau

Afwisselen tussen zitten en staan zorgt ervoor dat je lichaam blijft bewegen. Dat is beter voor je spieren en prestaties. Langdurig zitten kan veel klachten veroorzaken. Denk aan stijve spieren, spierafbraak en gewichtstoename. Afwisselen tussen staan en zitten heeft een positief effect op je gezondheid. Benieuwd naar de mogelijkheden van een zit sta bureau? Neem direct contact met ons op of plan zelf een afspraak in onze showroom

Zorg ervoor dat je regelmatig kunt afwisselen tussen staan en zitten. Een zit sta bureau heeft een positief effect op je gezondheid.

zit-sta-bureau

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Flexibele werkplekken
Het kantoor van de toekomst zal een dynamische werkomgeving worden waar zit sta bureaus en ergonomische bureaustoelen de basis vormen van moderne kantoorinrichting. Lounge- en zitgedeeltes zullen een belangrijke plek innemen net als flexibele werkplekken. Men kan op elke computer inloggen, zodat je op elke gewenste plek kunt werken afhankelijk van je werkzaamheden of activiteiten.

 

Staand en zittend afwisselen
Waar dynamisch werken belangrijk is, speelt ook de gezondheid een belangrijkere rol. Zo is afwisselend staand en zittend werken goed voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat tijdens 15 minuten staand vergaderen even effectief wordt vergaderd als dat men doet in een zittende vergadering van een uur. Meetings duren over het algemeen korter, zijn effectiever en efficiënter omdat de betrokkenen actiever deelnemen. Dit levert dus ook tijd en kostenbesparing op.

 

Akoestiek
Omdat men tegenwoordig steeds vaker in open ruimtes werkt is ook akoestiek een onderwerp waar steeds meer aandacht aan gegeven zal worden. Bureaus worden gescheiden met akoestische scheidingswanden en ruimtes worden zo ingericht dat nagalm verdwijnt en spraakverstaanbaarheid verbetert.

Waarom Burotronic?

   Familiebedrijf
   Meer dan 50 jaar ervaring
  Deskundig advies
   Veel kennis onder één dak
   Groot netwerk

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

kantoorinrichting

Kantoor Kindante

vergadertafel

Kantoor HEEMwonen

vergadertafel

Kantoor Envida

kantoorinrichting

Kantoor Koenen en Co

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

twinform kantoormeubelen
Rovo ergonomie