De ergonomische werkplek

Ergonomisch werken is enorm belangrijk omdat het rug-, nek- en schouderklachten voorkomt. Wie goed zit wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Dat kan flink in kosten besparen omdat werknemers minder klachten ontwikkelen door een onjuiste werkhouding. Burotronic is dé leverancier van ergonomische kantoormeubelen in Limburg.

We hebben door de jaren heen al heel wat ergonomische werkplekken ingericht. Denk aan kantoren, vergaderruimten, ontvangstruimten, directiekamers en instructieruimten. Dat maakt ons de ideale partner voor de inrichting van je ergonomisch kantoor.

Ergonomische Bureaustoelen

Lang zitten in dezelfde houding is ongezond. Met ons veelzijdig assortiment ergonomische bureaustoelen is dit verleden tijd. Afwisselen tussen staan en zitten heeft een positief effect op de gezondheid. Een ergonomische bureaustoel volgt de natuurlijke beweging van je lichaam. Dat vermindert veel voorkomende klachten zoals stijve spieren en gewichtstoename.

Plan hier een afspraak in onze showroom. Wij beschikken over een ergonomisch “laboratorium” waar je in alle rust kunt ontdekken welke bureaustoel het meest geschikt is. Een ergonomisch adviseur geeft u daarbij deskundig advies.

Waarom je de natuurlijke beweging van je lichaam moet volgen?

 

Doe jezelf een plezier en kies voor een ergonomische bureaustoel die de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt. Een ergonomische stoel moet ondersteuning bieden en de natuurlijke bewegingen van je lichaam volgen.

Dat draagt bij aan de juiste werkhouding, het maakt je productiever en laat je efficiënter werken. Het resultaat is een gezond ergonomisch kantoor waar veiligheid, gezondheid en vitaliteit van werknemers voorop staan.

ergonomische stoelen

Ergonomische stoelen

Met een ergonomische bureaustoel wordt de natuurlijke beweging van het lichaam ondersteunt.

ergonomische krukken

Ergonomische
krukken

Met een ergonomische zadelkruk wordt u gedwongen om een betere zithouding aan te nemen.

Ergonomische
bureau’s

Met een ergonomisch bureau bent u productiever omdat u staand en zittend werken kunt afwisselen.

Ergonomische
accessoires

Ergonomisch accessoires helpen je om efficiënter te werken. Daardoor raak je minder snel vermoeid.

Ergonomie op het werk

Ergonomische werkplekken zorgen voor tevreden medewerkers!

ERGOLAB

In ons ERGOLAB kun je samen met een ergonomisch adviseur in alle rust op zoek naar de perfecte ergonomische bureaustoel en het meest geschikte zit sta bureau. Wij nemen je mee in een wereld van ergonomische kantooroplossingen die je nog niet eerder hebt gezien.

Innovatie in ergonomie
Ons ERGOLAB is buitengewoon inspirerend. Dit “laboratorium” voor kantoormeubelen ademt letterlijk innovatie. Je vindt er de nieuwste ergonomische producten zoals professionele bureaustoelen, elektrisch verstelbare zit sta bureau’s en ergonomische duo werkplekken.

 

Advies op maat
Het doel van ons ERGOLAB is om te ontdekken welke ergonomische oplossing voor u het meest geschikt is. Een ergonomisch adviseur geeft u daarbij zorgvuldig advies op maat. U kunt in alle rust de tijd nemen om tot de perfecte ergonomische oplossing te komen.

 

Resultaat
Het gevoel na een afspraak in ons ERGOLAB wordt door onze klanten ervaren als zéér positief. U weet welke ergonomische oplossing het beste bij u past en wat u kunt verwachten. Welke werkplek u ook kiest. Met ergonomische oplossingen zult u minder klachten ervaren omdat u preventief werkt.

Een ergonomische werkplek

Verhoogd de productiviteit
Reduceert ziekteverzuim
Bespaard kosten
Verminderd klachten

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de ergonomische werkplekken mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

Vergaderruimte-Chempoint-Twinform

Project Chempoint

null

Project Dimenco

kantine-Kindante-referentie

Project Kindante

null

Project WP Haton

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Ergonomische-bureaustoel-Rovo
Kinnarps-bureaustoelen
Humanscale-monitorarmen
Thovip-werkplekbekabeling
Pami-kantoormeubelen
Bakker-Elkhuizen-ergonomische-hulpmiddelen