Buitengewoon efficiënt vergaderen

 

Weet u waarom een ronde vergadertafel beter is om aan te vergaderen? Mensen aan ronde tafels lokken minder discussies uit en krijgen sneller het gevoel dat ze bij de groep horen. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteiten van Alberta en British Columbia.

Burotronic levert kleine en grote vergadertafels geschikt voor 16 vergaderstoelen of meer. Bekijk hier ons ruime aanbod vergadertafels en kies de vergadertafel die bij jou past.

kantoormeubelen vergaderruimte Wiesner hager

1200 m2 professionele vergadermeubelen

 

Burotronic heeft meer dan 50 jaar ervaring met het inrichten van vergaderruimten. Door onze kennis zijn we in staat om uw vergaderruimte van a tot z in te richten. Van de meest luxe vergaderstoelen tot eenvoudige stapelstoelen. Je vindt ze in onze 1200 m2 grote showroom in Heerlen. Kies voor comfortabele vergaderstoelen en een professionele vergadertafel voor op kantoor. Onze duurzame vergadermeubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen in hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu. Maak hier een afspraak in onze showroom

null

Vergaderstoelen

null

Vergadertafels

Waar moet ik op letten bij vergaderstoelen?

 

Let erop dat je genoeg ruimte overhoud tussen de vergaderstoelen. Dat geeft voldoende bewegingsruimte en zorgt ervoor dat het niet te krap aanvoelt. Voor een vergadertafel van 12 personen heb je minimaal 9.60 meter nodig om je vergadermeubilair kwijt te kunnen. Onze luxe vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat ze perfect passen bij iedere vergadertafel. Voor advies over de ideale set-up en het plaatsen van vergadermeubelen in een kantoor kun je vrijblijvend een afspraak maken

Vergaderstoel-Wiesner-Hager-Nooi

Wat is een goede vergadertafel?

 

Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk om te weten wat het doel van de vergadering is. Worden er presentaties gegeven? Hoe belangrijk zijn comfortabele vergaderstoelen? Moet het een flexibele vergaderruimte worden? Hoeveel personen gaan er gebruik maken van de vergadertafel?

Burotronic levert een ruim assortiment professionele vergadertafels voor 4 tot 24 personen. Kies uit een vierkante, ronde of ovale vergadertafel met geïntegreerde stroomvoorziening, internet en data via een powerdock. Allemaal binnen handbereik.

Referenties van Burotronic

 

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de vergaderruimten mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van Wiesner Hager, Artifort, Girsberger, Swan, Twinform en Kinnarps. Klik hier voor een overzicht van onze referenties

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
Wiesner-Hager-kantoormeubelen
Artifort-design-kantoormeubelen
DeBerenn-kantoorintrichting
Girsberger-kantoormeubilair
Huislijn-kantoormeubelen