Een directiekamer inrichten

Een werkkamer voor de directie inrichten met directiemeubelen vereist een brede aanpak. Naast een luxe ergonomische bureaustoel en een elektrisch verstelbaar bureau zie je ook regelmatig de mogelijkheid om te vergaderen terug. De keuze voor een luxe vergadertafel is een overweging. Daarbij sluiten comfortabele vergaderstoelen perfect aan. Gun jezelf het beste directiemeubilair in de markt.

Is de directie veel op kantoor aanwezig dan adviseren we om ook rekening te houden met ergonomisch werken en akoestische oplossingen

Foto’s van directiemeubelen

Staat u op het punt om u directiekamer in te richten? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij zéér deskundig op het gebied van directiekamer inrichting. Bekijk hieronder diverse foto’s van directiekamers die wij hebben ingericht. Voor een compleet overzicht, ga naar de fotogalerij

null

null

null

null

null

null

Volledig ontzorgd

Naast de inrichting kunnen wij voldoen aan zéér specifieke wensen. We komen graag naar u toe voor advies en bekijken samen welke merkcollecties het meeste geschikt zijn. We hebben een ruim assortiment directiemeubilair. Gerenommeerde merken als Wiesner Hager, Swan, Bulo, Girsberger, TwinForm, Artifort en Lande bieden tal van opties bij hun directiemeubelen aan die het werk van een directeur of manager een stuk makkelijker maken.

Advies

Wij komen vrijblijvend naar u toe om u te adviseren over de juiste keuze in directiemeubelen.

Ontwerp

We kijken naar de meest geschikte merkcollecties op het gebied van directiemeubilair.

Realisatie

De meubelen worden besteld. U wordt gebeld om een afspraak op locatie in te plannen.

Montage

Directiemeubelen worden vakkundig door een monteur geïnstalleerd op locatie.

Directiemeubilair van topkwaliteit

Excellente werkomgevingen creëren de perfecte ambiance!

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Hoge eisen
Een directiestoel moet vaak voldoen aan de hoogste eisen. Voor directie en management is het belangrijk dat een bureaustoel elektrisch verstelbaar is en lekker zit. Eventueel met luxe opties die het werken een stuk aangenamer maken.

 

Ergonomisch werken
De oude en vertrouwde manier van werken verandert razendsnel. Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw directiekamer in te richten met ergonomische werkplekken kunt u zittend- en staand werken afwisselen.

 

Goede akoestiek
Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van concentratieverlies en een grote ergernis voor veel directeuren en managers. In een directiekamer is het belangrijk dat de vertrouwelijk gesprekken discreet en niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Uitsekende akoestische oplossingen spelen daarbij een cruciale rol.

Waarom Burotronic?

Familiebedrijf
Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundig advies
Veel kennis onder één dak
Groot netwerk

Bekijk de nieuwste collecties van onze leveranciers

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de directiekantoren mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Girsberger, Bulo en Artifort. Klik op een merkcollectie om voorbeelden te zien.

null

TwinForm

null

Artifort

null

Girsberger

null

Bulo

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

twinform kantoormeubelen
Artifort kantoormeubelen