Een directiekamer inrichten

Een directiekamer inrichten met kantoormeubelen vereist een brede aanpak. Vaak zie je bij directiemeubilair naast de standaard werkplek ook de mogelijkheid om te vergaderen terug. Al dan niet wordt er gepresenteerd en zijn er directiefauteuils, een elektrisch verstelbaar bureau of andere faciliteiten benodigd. Dat kan een losse vergadertafel zijn, maar ook een werk-vergadertafel gecombineerd. Is de directie veel op kantoor aanwezig dan adviseren we daarnaast om ook rekening te houden met ergonomisch werken en akoestische oplossingen.

 

Wij richten directiekamers in met kantoormeubelen van gerenommeerde merken zoals Wiesner Hager, Swan, Bulo, Girsberger, TwinForm, Artifort en Lande. Raak geïnspireerd van al het moois dat Burotronic te bieden heeft. Maak hier een afspraak

Advies

Wij komen vrijblijvend naar je toe om je te adviseren over de juiste keuze in directiemeubelen.

Ontwerp

We kijken naar de meest geschikte merkcollecties op het gebied van directiemeubilair.

Realisatie

De meubelen worden besteld. U wordt gebeld om een afspraak op locatie in te plannen.

Montage

Directiemeubelen worden vakkundig door een monteur geïnstalleerd op locatie.

Directiemeubilair van topkwaliteit

Excellente werkomgevingen creëren de perfecte ambiance!

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Hoge eisen
Een directiestoel moet aan de hoogste eisen voldoen. Voor directie en management is het belangrijk dat een bureaustoel lekker zit en een directietafel over veel opties beschikt.

 

Ergonomisch werken
De oude en vertrouwde manier van werken verandert razendsnel. Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw directiekamer in te richten met ergonomische werkplekken kunt u zittend- en staand werken afwisselen.

 

Goede akoestiek
Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van concentratieverlies en een grote ergernis voor veel medewerkers. In een directiekamer is het belangrijk dat de vertrouwelijk gesprekken discreet en niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Goede akoestiek speelt hierbij een cruciale rol.

Waarom Burotronic?

Familiebedrijf
Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundig advies
Veel kennis onder één dak
Groot netwerk

Foto’s van directiemeubelen

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de directiekantoren mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Girsberger, Bulo en Artifort. Klik op een merkcollectie om voorbeelden te zien.

null

TwinForm

null

Artifort

null

Girsberger

null

Bulo

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

twinform kantoormeubelen
Artifort kantoormeubelen