Welk directiemeubel past bij jou?

 

Burotronic is dé specialist in directiemeubilair. Onze directiemeubelen beschikken over tal van opties, stimuleren een goede lichaamshouding, en laten u comfortabel werken zonder rugklachten.

Kies voor een elektrisch verstelbaar bureau met de juiste ergonomische bureaustoel en creëer een luxe werkplek die van alle gemakken is voorzien.

directiemeubelen

Waar moet een directiebureau aan voldoen?

 

Een directiebureau moet vaak voldoen aan hoge eisen. Duurzaam materiaal, elektrisch in hoogte verstelbaar, geïntegreerde ladeblokken met voldoende opslagmogelijkheden en een onderhoudsvriendelijk blad voorzien van Nano Technologie. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw directiekamer kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak

Directiemeubilair-Twinform
Directiemeubilair-Twinform
Directiemeubilair-Twinform
Directiemeubilair-Twinform

Professionele directiestoelen
die jarenlang meegaan

 

Een goede ergonomische bureaustoel voor de directie, van alle gemakken voorzien, met de laatste technologische snufjes en helemaal naar wens aan te passen. Dat is behaaglijk werken op hoog niveau. Neem contact met ons op voor een proefplaatsing.

Ergonomische-bureaustoel-kinnarps-capella

Bekijk de nieuwste collecties van onze leveranciers

 

Gerenommeerde merken als Wiesner Hager, Swan, Bulo, Girsberger, TwinForm, Artifort en Lande bieden tal van functionaliteiten op hun directiemeubelen die het werkplezier van een directeur of manager fors verhogen.

Directiemeubilair-Twinform

TwinForm

null

Artifort

Directiemeubel-Girsberger

Girsberger

Directiemeubel-Bulo-Normal

Bulo

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
DeBlick-Akoestische-meubelen
Artifort-design-kantoormeubelen
Girsberger-kantoormeubilair
Bulo-Directiemeubelen
Bert-Plantagie-Projectmeubilair