Directiemeubelen die indruk maken

Een werkkamer voor de directie of het management inrichten met goed directiemeubilair vereist een brede aanpak. Naast een ergonomische bureaustoel en een elektrisch verstelbaar bureau zie je ook regelmatig de mogelijkheid om te vergaderen terug. Kies een luxe vergadertafel met comfortabele vergaderstoelen om gasten te ontvangen. Gun jezelf het beste directiemeubilair in de markt.

Ben je vaak en veel op kantoor aanwezig? Dan is het belangrijk om goed na te denken over een gezonde ergonomische werkplek. Kies naast je directiemeubelen ook voor degelijke akoestische oplossingen

Directie-Vergadermeubel

Een directiebureau dat aan al je eisen voldoet

Een directiebureau moet voldoen aan de hoogste eisen. Het bureau moet in hoogte verstelbaar zijn en het materiaal moet lang meegaan. Burotronic is dé nummer 1 in Limburg. Met ruim 50 jaar ervaring weten wij als geen waar een goed directiebureau aan moet voldoen. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige medewerkers. Neem contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom

directiemeubelen
directiemeubelen

Directiestoelen die jarenlang meegaan

Staat u op het punt om u directiekamer in te richten? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij zéér deskundig op het gebied van directiekamer inrichting. Bekijk hieronder diverse foto’s van directiekamers die wij hebben ingericht. Voor een compleet overzicht, ga naar de fotogalerij

Een directiestoel moet vaak voldoen aan de hoogste eisen. Voor directie en management is het belangrijk dat een bureaustoel elektrisch verstelbaar is en lekker zit. Eventueel met luxe opties die het werken een stuk aangenamer maken.

Volledig ontzorgd

Naast de inrichting kunnen wij voldoen aan zéér specifieke wensen. We komen graag naar u toe voor advies en bekijken samen welke merkcollecties het meeste geschikt zijn. We hebben een ruim assortiment directiemeubilair. Gerenommeerde merken als Wiesner Hager, Swan, Bulo, Girsberger, TwinForm, Artifort en Lande bieden tal van opties bij hun directiemeubelen aan die het werk van een directeur of manager een stuk makkelijker maken.

Advies

Wij komen vrijblijvend naar u toe om u te adviseren over de juiste keuze in directiemeubelen.

Ontwerp

We kijken naar de meest geschikte merkcollecties op het gebied van directiemeubilair.

Realisatie

De meubelen worden besteld. U wordt gebeld om een afspraak op locatie in te plannen.

Montage

Directiemeubelen worden vakkundig door een monteur geïnstalleerd op locatie.

Directiemeubilair van topkwaliteit

Excellente werkomgevingen creëren de perfecte ambiance!

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Ergonomisch werken
De oude en vertrouwde manier van werken verandert razendsnel. Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw directiekamer in te richten met ergonomische werkplekken kunt u zittend- en staand werken afwisselen.

 

Goede akoestiek
Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van concentratieverlies en een grote ergernis voor veel directeuren en managers. In een directiekamer is het belangrijk dat de vertrouwelijk gesprekken discreet en niet hoorbaar zijn buiten de ruimte. Uitsekende akoestische oplossingen spelen daarbij een cruciale rol.

Waarom Burotronic?

Familiebedrijf
Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundig advies
Veel kennis onder één dak
Groot netwerk

Bekijk de nieuwste collecties van onze leveranciers

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de directiekantoren mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Girsberger, Bulo en Artifort. Klik op een merkcollectie om voorbeelden te zien.

Directiemeubilair-Twinform

TwinForm

null

Artifort

Directiemeubel-Girsberger

Girsberger

Directiemeubel-Bulo-Normal

Bulo

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Twinform-kantoormeubilair
DeBlick-Akoestische-meubelen
Artifort-design-kantoormeubelen
Girsberger-kantoormeubilair
Bulo-Directiemeubelen
Bert-Plantagie-Projectmeubilair