Een ontvangstruimte inrichten

Een ontvangstruimte zorgt voor een eerste indruk en draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf. Het meubilair is vaak toegankelijk, open en laagdrempelig. Bij het inrichten kun je denken aan een ontvangstbalie, wachtkamerstoelen, loungemeubels, tijdschriften- en folderrekken en kapstokken. Om te komen tot de juiste indeling kunnen we uw ontvangstruimte voorzien van interieuradvies. Maak hier direct een afspraak of klik hier voor een overzicht van al onze aanvullende diensten

 

Burotronic levert al meer dan 50 jaar kantoormeubels voor verschillende soorten werkplekken zoals vergaderruimten, directiekamersbedrijfskantines en instructieruimten. Onze CONNECT beeldmerken vertegenwoordigen deze ruimten. Wij zijn dé leverancier van kantoormeubelen in Limburg. Geen enkel bedrijf biedt totaaloplossingen zoals wij dit doen. Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd waardoor we je ontvangstruimte van a tot z kunnen inrichten.

De imposante ontvangstruimte

Een kruising tussen zachte warme elementen en moderne technologie!

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Receptie
De receptie van een ontvangstruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Wij bieden een zéér uitgebreid assortiment ontvangstmeubelen aan. Denk aan loungebanken, wachtkamerstoelen en entreebanken. Daarnaast leveren we alles dat nodig is om je receptie of ontvangstbalie volledig in te richten naar jouw wens.

 

Wachtruimte
Ook als je even moet wachten op je afspraak is het fijn als je comfortabel kunt zitten. Daarbij is het van belang dat bezoekers van uw bedrijf zich welkom en op hun gemak voelen.

Waarom Burotronic?

Familiebedrijf
Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundig advies
Veel kennis onder één dak
Groot netwerk

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de ontvangstruimten mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. Wiesner Hager, Artifort, Bert Plantagie, Ege Carpets, Lande en Hay. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

kantoormeubelen

Ontvangstruimte Acist

loungebank en kantoormeubelen

Ontvangstruimte WP Haton

kantoormeubelen

Ontvangstruimte Dimenco

kantoorinrichting

ontvangstruimte Koenen en Co

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Artifort kantoormeubelen
Cascando kantoormeubelen