Meubilair voor instructieruimtes

 

Instructieruimten kunnen worden gebruikt voor presentaties, workshops, cursussen, opleidingen of trainingen. Een optimale ruimte moet medewerkers, leerlingen of studenten inspireren en motiveren. Het goed inrichten ervan vraagt om degelijk meubilair en de benodigde ondersteunende accessoires. Denk aan ergonomische stoelen en instructietafels, flipovers, prikborden en whiteboarden.

whiteboard tafel beschrijfbaar

Innovatieve scrumboarden, whiteboarden en prikborden

 

Whiteboarden en prikborden zijn onmisbaar in het huidige kantoorlandschap. Je kunt er snel aantekeningen op maken of gebruiken als scrumboard. Een handig hulpmiddel om de taken tijdens een scrum sprint goed zichtbaar te maken. Burotronic levert de innovatieve Chameleon Writing lijn. Speel eindeloos met kleur, vorm en grootte. Chameleon gaat prachtig op in zijn omgeving en combineert de functionaliteit van een whiteboard voor het eerst met stijlvol interieurdesign. Maak een afspraak

null

Scrumboarden

whiteboard

Whiteboarden

prikborden

Prikborden

vergadermeubilair-instructieruimte

Verrijdbare klaptafels

 

Onze klaptafels zijn makkelijk in gebruik en snel op te bergen. Gebruik een klaptafels voor presentaties, workshops, cursussen, opleidingen of trainingen. Bij het inrichten is flexibiliteit, verrijdbaarheid en stapelbaarheid enorm belangrijk. De ruimte moet vaak in no-time omgebouwd kunnen worden.

Referenties van Burotronic

 

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de instructieruimten mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. Wiesner Hager, Lande, SWAN, Deber en Girsberger. Klik hier voor een overzicht van een deel van onze referenties

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

Kindante

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

Dimenco

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

WP Haton

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Wiesner-Hager-kantoormeubelen
Lande-kantoormeubelen
Swan-Kantoormeubelen
Legamaster-Whiteboarden
Girsberger-kantoormeubilair
Smit-Visual-Whiteboarden