Een instructieruimte inrichten

Burotronic biedt voor elk soort instructieruimte passende kantoormeubelen aan. Instructieruimten kunnen worden gebruikt voor presentaties, workshops, cursussen, opleidingen en trainingen. Een optimale ruimte moet medewerkers, leerlingen of studenten inspireren en motiveren. Het goed inrichten ervan vraagt om degelijk schoolmeubilair en de benodigde ondersteunende accessoires. Denk aan ergonomische stoelen en instructietafels, maar ook flipovers, prikborden en whiteboarden. Bij het inrichten van dergelijke ruimtes is flexibiliteit, verrijdbaarheid en stapelbaarheid enorm belangrijk. De ruimte moet vaak in no-time omgebouwd kunnen worden.

 

Goede akoestische oplossingen met ergonomische instructieplekken zijn doorslaggevend omdat ze de productiviteit verhogen. Ook zorgen ze ervoor dat leerlingen niet worden afgeleid door omgevingsgeluid of rugklachten omdat ze vaak lang in dezelfde houding moeten zitten.

null

Klaptafels

whiteboard

Whiteboarden

prikborden

Prikborden

Meubilair in een instructieruimte moet aan hoge eisen voldoen

Wij hebben méér dan 50 jaar ervaring in het inrichten van instructieruimten. Daarnaast geven we advies over de indeling van het kantoormeubilair, ergonomische werkplekkenakoestische oplossingen en de mogelijkheden om beter te presenteren met de oplossingen van Chameleon. Dat maakt ons uitermate geschikt voor de inrichting van je instructieruimte. Maak direct een afspraak

Making Life Better at Work

Onze missie is het creëren van werkplekken waar medewerkers in een gezonde, veilige en ongestoorde omgeving hun werk kunnen doen. Een beter leven op kantoor begint met het verbeteren van de werkomstandigheden. 

Innovatieve whiteboarden
Wij leveren (verrijdbare) whiteboarden en prikborden van o.a. Chameleon in elke gewenste maat, zonder gebruik te hoeven maken van een frame. De vormen, kleuren en toepassingen passen zich moeiteloos aan in elke ruimte. Creativiteit, functionaliteit en design in perfecte harmonie.

 

De juiste werkhouding
Urenlang in dezelfde houding zitten is ongezond en kan rug-, nek- en schouderklachten veroorzaken. Door uw instructieruimte ergonomisch in te richten kunnen medewerkers zitten en staan afwisselen.

 

Akoestiek
Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van concentratieverlies en een grote ergernis als je extra moet opletten omdat je bijvoorbeeld een cursus of een training volgt. Steeds vaker worden akoestische maatregelen genomen tegen geluidsoverlast in instructieruimten.

Waarom Burotronic?

Familiebedrijf
Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundig advies
Veel kennis onder één dak
Groot netwerk

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de instructieruimten mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. Wiesner Hager, Lande, SWAN, Deber en Girsberger. Klik hier voor een overzicht van een deel van onze referenties

null

Kindante

null

Dimenco

null

Alert HR

null

HEEMwonen

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Wiesner-Hager-kantoormeubelen
Lande-kantoormeubelen
Swan-Kantoormeubelen
Legamaster-Whiteboarden
Girsberger-kantoormeubilair
Smit-Visual-Whiteboarden