Duurzame instructiemeubelen

 

Instructiemeubelen worden gebruikt voor presentaties, workshops, cursussen, opleidingen en trainingen. Een optimale instructieruimte moet medewerkers, leerlingen of studenten inspireren en motiveren. Ook moeten de instructiemeubelen duurzaam en slijtvast zijn. Burotronic levert al meer dan 50 jaar de benodigde meubelen en ondersteunende accessoires zoals inklapbare tafels, flipovers, prikborden, verrijdbare instructietafels en whiteboarden. Maak vrijblijvend een afspraak voor advies op maat.

instructiemeubelen
instructiemeubelen

Innovatieve scrumboarden, whiteboarden en prikborden

 

Whiteboard wanden en prikborden worden steeds populairder en zijn zodoende onmisbaar in het huidige kantoorlandschap. Op een whiteboard wand wordt de status van een project inzichtelijk. De wand bestaat uit whiteboard panelen die frameloos tegen elkaar aan geplaatst kunnen worden. Daardoor kun je een whiteboardoppervlak creëren dat precies de afmetingen van de ruimte aanneemt.

Daarnaast bevordert het de samenwerking en creativiteit binnen projecten. Je kunt er bijvoorbeeld snel een aantekening op maken of gebruiken als scrumboard. Een scrumboard is een takenbord die voor iedereen zichtbaar maakt wat er gedaan moet worden. Burotronic levert alle innovatieve producten van Chameleon evenals een stukje maatwerk. Chameleon gaat prachtig op in zijn omgeving en combineert bovendien de functionaliteit van een whiteboard met stijlvol interieurdesign. Maak een afspraak met een van onze specialisten.

design zitmeubelen voor een instructieruimte

Scrumboarden

chameleon groot whiteboard

Whiteboarden

prikborden op wielen

Prikborden

instructiemeubelen

Inklapbare tafels

 

Onze klaptafels zijn in de eerste plaats makkelijk in gebruik en daarnaast ook snel op te bergen. Gebruik verrijdbare klaptafels onder andere voor presentaties, workshops, cursussen, opleidingen of trainingen. Bij het inrichten van een instructieruimte speelt flexibiliteit en stapelbaarheid immers een belangrijke rol. De ruimte moet soms in no-time omgebouwd worden. Zoals gezegd is dat mogelijk met onze flexibele inklapbare tafels. Maak hier vrijblijvend een afspraak

inklapbare tafel op wielen
klaptafels en stoelen

Referenties met instructiemeubelen geplaatst door Burotronic

 

Burotronic heeft voor diverse opdrachtgevers de instructieruimten mogen inrichten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. Wiesner Hager, Lande, SWAN, Deber en Girsberger. Klik hier voor een overzicht van een deel van onze referenties

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

Kindante

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

Dimenco

Referentie-Kantoormeubelen-Projectinrichting

WP Haton

Hoogwaardige materialen, hightech productieprocessen

 

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Daarnaast staat iedere collectie voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daartoe wordt rekening gehouden met mens en milieu.

Wiesner-Hager-kantoormeubelen
Lande-kantoormeubelen
Swan-Kantoormeubelen
Legamaster-Whiteboarden
Girsberger-kantoormeubilair
Smit-Visual-Whiteboarden