TouchSafe zorgt voor een Coronavrije Werkplek - Burotronic

TouchSafe

Uw werkplek virus- en bacterievrij

TouchSafe staat voor veilig werken in een schone hygiënische werkomgeving. Wij bieden zekerheid dat je werkplek beschermd is tegen vuil, virussen, bacteriën en schimmels.

Een virusvrije werkplek

Hoe zorg je ervoor dat je werkplek schoon is en bovendien bescherming biedt tegen een virus? Burotronic heeft hiervoor een oplossing: protectie van je werkplek met behulp van groene nanotechnologie. Een gepatenteerd nanoprotectiemiddel, dat zich oplaadt door UV straling, wordt aangebracht op een oppervlak en zorgt ervoor dat virussen en bacteriën zich niet nestelen. En dat voor de duur van minimaal 1 jaar.

De voordelen van TouchSafe

TouchSafe zorgt voor continu bescherming. De desinfecterende werking is blijvend en continu.

TouchSafe is onderhoudsvriendelijk. Makkelijk schoon te houden, doordat vuil zich niet meer kan hechten.

TouchSafe is anti-viraal. Virussen, bacteriën, schimmels en ander organisch materiaal worden volledig afgebroken.

TouchSafe is milieuvriendelijk. Zonder gebruik van milieuverontreinigende middelen zoals chloor, alcohol, zeep en peroxide.

TouchSafe bestaat uit nanokristallen die door gecertificeerde applicateurs met een sprayer worden aangebracht op contactpunten.

De anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen van onze beschermlaag zorgen voor minder ziekteverzuim.

Hoe werkt het?

Met de TouchSafe behandeling bieden we een protectiedienst van minimaal 12 maanden tegen vuil- en ziekteverspreiders. Alle handcontactpunten in uw kantoorruimte of fabriekshal worden eenmalig gereinigd en voorzien van een vuilwerende, antivirale en antibacteriële beschermlaag. Met onze unieke schoonmaakmiddelen kunt u de beschermlaag gemakkelijk onderhouden en alle behandelde handcontactpunten schoon houden.

Ergonomisch vergaderen

NANOTECHNOLOGIE: EEN NIEUW NIVEAU VAN HYGIËNE

Het nieuwe niveau van hygiëne bevindt zich op NANO-niveau. TouchSafe bestaat uit een laag nanokristallen die zich als een coating permanent hechten aan ieder oppervlak. Wanneer de kristallen in aanraking komen met organisch materiaal wordt dit door een katalysator afgebroken.

Wilt u meer informatie over TouchSafe?

Kies uw manier van contact

Showroom bezoek

Vul uw gegevens in en plan een datum voor een showroombezoek in Heerlen.

Bel ons op

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Afspraak op locatie

Geef de datum van uw voorkeur door voor het maken van een afspraak.