Missie en Visie - Burotronic

Missie en visie

   Missie

Burotronic is een professionele kantoor- en projectinrichter. Wij richten met veel zorg, deskundigheid en aandacht voor de organisatie en gebruikers moderne werkomgevingen in, waarbij het succesvol functioneren van de organisatie het uitgangspunt is.  

Op professionele wijze bieden wij totaaloplossingen voor iedere (werk)omgeving aan. Dit bereiken wij door een uitgekiend assortiment producten en diensten te adviseren waarbij de prijs kwaliteit verhouding optimaal is en volledig is afgestemd op de wensen van de organisatie. Wij zoeken hierbij sterk naar samenwerkingen met vooruitstrevende partijen die onze dienstverlening aanvullen.

Als Limburgse organisatie biedt Burotronic dynamische totaaloplossingen aan voor alle huisvestingsvragen voor het bedrijfsleven, (semi) overheid, zorgsector en onderwijs aan. Denk hierbij aan het inrichten van werkplekken, recepties , wacht- en ontvangstruimten, vergader- , instructieruimten, kantine, etc. compleet met alle benodigde accessoires. Denk daarbij ook aan vragen over, verlichting, akoestiek, interieuradvies, vloerbedekking, stoffering, audio visuele toepassingen, ergonomie, maatwerk, kunst en beplanting. Burotronic streeft naar een duurzame klant- en leveranciersrelatie gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. 

 

   Visie

Burotronic verwacht een doorontwikkeling van diverse moderne werkomgevingen. Wij bouwen en onderhouden graag een duurzame relatie met onze klanten, toekomstige klanten en leveranciers. Als projectinrichter is Burotronic een waardevol zakenpartner voor bedrijven en instellingen om hun te adviseren hoe hun werkomgeving eruit kan gaan zien rekening houdend met de gebruikers en wensen van de organisatie. Bewust kiest Burotronic voor een showroom functionaliteit omdat kwaliteit niet van een afbeelding is te zien. Wij zijn een betrouwbare partner zijn voor de Limburgse (kantoor)inrichtingsmarkt. Onze sterke verkoopargumenten zijn: continuïteit, klant gedreven, integer en betrouwbaar. Met onze sterke regionale betrokkenheid worden opdrachten voornamelijk regionaal gegund. Wij doen veel moeite om organisaties optimaal te ondersteunen.

Wij produceren geen producten. Onze leveranciers en samenwerkingspartners selecteren wij zorgvuldig en kijken mee hoe zij omgaan met het op een zo duurzaam mogelijke wijze produceren en vervoeren van haar producten. Burotronic draagt haar steentje bij door te investeringen energie zuinige en energieopwekkende mogelijkheden zoals zonnecellen.