Akoestiek op kantoor

Akoestische maatregelen zijn cruciaal bij de inrichting van een kantooromgeving. Geluidsoverlast is één van de belangrijkste oorzaken van concentratieverlies. Uit een recent onderzoek van Oxford Economics over de werkplek van de toekomst blijkt dat medewerkers de mogelijkheid om geconcentreerd te kunnen werken een topprioriteit vinden. Burotronic levert uitstekende akoestische oplossingen voor kantoren en projecten. We komen altijd vrijblijvend op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Maak hier een afspraak

 

Maatregelen die geluidsoverlast verminderen hebben een positief effect op het werkplezier en de vitaliteit van medewerkers. Een werkplek met akoestische wandpanelen of akoestische plafondplaten verminderden galm en zorgen ervoor dat medewerkers productiever zijn. Burotronic levert een breed scala aan akoestische oplossingen voor kantoren, vergaderruimten, ontvangstruimten, directiekamers en instructieruimten. We werken samen met de beste producenten op het gebied van akoestische materialen. Nieuwsgierig naar wat Burotronic voor jouw ruimte akoestiek kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Akoestische
panelen

Corrigeren de nagalm en absorberen het geluid dat opstijgt.

Akoestische scheidingswanden

Blokkeren het geluidsverval tussen ergonomische duo werkplekken.

Akoestische accessoires

Nemen geluidsreflexies weg en verbeteren de spraakverstaanbaarheid.

Meesters in akoestiek

Een van de belangrijkste uitgangspunten bij het creëren van optimale omstandigheden om te werken, leren of te genezen is zorgen voor goede ruimteakoestiek. Burotronic werkt samen met de beste leveranciers in akoestische oplossingen voor je kantoor of project.

Peutz gecertificeerd
Al onze akoestische panelen zijn Peutz gecertificeerd. Peutz is een onafhankelijk bureau van raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing en bouwfysica.

 

Advies op locatie
Voor goede akoestiek is het belangrijk om te bepalen hoe een ruimte wordt gebruikt. Vervolgens ga je bekijken waar de behoefte naar een akoestische oplossing het grootst is. Om dat te bepalen hebben wij een akoestisch expert in dienst die vrijblijvend naar je toekomt om je persoonlijk te adviseren. Maak hier een afspraak met onze akoestische expert.

 

Een professioneel geluidsrapport
Meten is belangrijk bij akoestiek. Veel bedrijven voeren een simpele nagalmmeting uit. Burotronic gaat een stapje verder. Een geluidsrapport bestaat bij ons uit een professionele nagalmmeting, een STIPA meting en een geluidsoverdracht meting. Een gecombineerde uitvoering van die drie metingen is de enige manier om galm, spraakverstaanbaarheid en geluidsverval in een ruimte te optimaliseren.

Onze akoestische panelen zijn:

Peutz gecertificeerd
Leverbaar als maatwerk
Brandvertragend
Breed toepasbaar
Stootvast

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de kantoren mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

null

Project Chempoint

null

Project WP Haton

null

Project HEEMwonen

null

Project Envida