REF Cuccibu - Burotronic

Project Cuccibu

In 2014 startten Daniel en Tim hun bedrijf. Wij mochten hun helpen met de inrichting van hun kantoor.

Nu 5 jaar later is Cuccibu uitgegroeid tot een jong en dynamisch bedrijf met inmiddels een jong team van 20+ medewerkers. Wij mochten voor hun nieuwe locatie een voorstel maken voor de inrichting.

Alle kantoorwerkplekken zijn voorzien van zit- sta werkplekken met een houtstructuur blad dat een stukje gezelligheid brengt. Aan de grote teamtafel kan zowel zittend als staand vergaderd of gewerkt worden. De multifunctionele ruimte waar ook geluncht wordt is voorzien van een grote tafel met gezellige verlichting en hangplanten, een bank met loungefauteuils, kurken poefjes, een statafels met barkrukken en aangekleed met draadjesgordijnen en een karpet. Echt een inspirerende omgeving waar met veel plezier kan worden gewerkt!

Cuccibu is dienstverlener op het gebied van privacy- en informatiebeveiliging; IT audits, IT Risico Management en Cyber Security . Items waar bedrijven door de toegenomen digitalisering, mee te maken krijgen. www.cuccibu.nl

 

Merkcollecties: Artifort, Lande, Twinform, Huislijn kantoormeubelen, Girsberger, Ege Carpets, Smit Visual, Davant maatwerk, Deberenn, Functionals.

Werkomgevingen: ontvangstruimte, vergaderruimte, bedrijfskantine, kantoor