REF Cantel Medical - Burotronic

Project Cantel Medical Maastricht Aachen Airport

Cantel Medicals is een innovatieve leverancier van infectiepreventie producten en services in de gezondheidszorg. Zij zijn gespecialiseerd in de segmenten: Medical, Life Sciences en Dental.

Op hun oude locatie uit hun jasje gegroeid, betrokken ze een nieuwe locatie; een hele verdieping van 900 m2., in een mooi kantoorpand op Maastricht-Aachen Airport.

Wij mochten over de gehele invulling meedenken dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een compleet plan waarbij openheid, frisheid, kwaliteit hoog in het vaandel staan, doch niet over de top.

De volgende ruimten zijn gerealiseerd: diverse (deels open) kantoorruimten, managers kantoren, 2 vergaderruimtes, coffee-corner, copy-corners en een middengebied met de diverse aanland- en overleg faciliteiten.

Wij betrokken Moonen Bouw bij dit project voor de bouwbegeleiding en samen hebben wij, zeer zorgvuldig, de onderaannemers geselecteerd, dat resulteerde in een Top bouwteam. Ondanks de tijdsdruk hebben wij netjes, binnen de gestelde termijn, de gehele verdieping kunnen opleveren.

Interieurarchitect: Burotronic
Werkomgevingen: kantoor, vergaderruimte, bedrijfskantine