De ergonomische werkplek

Ergonomisch werken is enorm belangrijk omdat het rug-, nek- en schouderklachten voorkomt. Wie goed zit wordt minder snel moe, werkt geconcentreerder en presteert beter. Dat kan flink in kosten besparen omdat werknemers minder klachten ontwikkelen door een onjuiste werkhouding. Burotronic is dé leverancier van ergonomische kantoormeubelen in Limburg. Wij richten ergonomische werkplekken in voor kantoren, vergaderruimten, ontvangstruimten, directiekamers en instructieruimten.

 

Burotronic heeft veel ervaring met het inrichten van ergonomische werkplekken. Doe jezelf een plezier en kies voor een ergonomische bureaustoel die de bewegingen van het lichaam volgt. Een ergonomische stoel moet ondersteuning bieden en de natuurlijke bewegingen van je lichaam volgen. Een goede ergonomische werkplek draagt bij aan de juiste werkhouding, maakt je productiever en laat je efficiënter werken. Het resultaat is een gezond ergonomisch kantoor waar veiligheid, gezondheid en vitaliteit van werknemers voorop staan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op of plan zelf een afspraak in onze showroom

Ergonomische stoelen

Met een ergonomische bureaustoel wordt de natuurlijke beweging van het lichaam ondersteunt.

Ergonomische
krukken

Met een ergonomische zadelkruk wordt u gedwongen om een betere zithouding aan te nemen.

Ergonomische
bureau’s

Met een ergonomisch bureau bent u productiever omdat u staand en zittend werken kunt afwisselen.

Ergonomische
accessoires

Ergonomisch accessoires helpen je om efficiënter te werken. Daardoor raak je minder snel vermoeid.

Ergonomie op het werk

Ergonomische werkplekken zorgen voor tevreden medewerkers!

ERGOLAB

In ons ERGOLAB kun je samen met een ergonomisch adviseur in alle rust op zoek naar de perfecte ergonomische bureaustoel en het meest geschikte zit sta bureau. Wij nemen je mee in een wereld van ergonomische kantooroplossingen die je nog niet eerder hebt gezien.

Innovatie in ergonomie
Ons ERGOLAB is buitengewoon inspirerend. Dit “laboratorium” voor kantoormeubelen ademt letterlijk innovatie. Je vindt er de nieuwste ergonomische producten zoals professionele bureaustoelen, elektrisch verstelbare zit sta bureau’s en ergonomische duo werkplekken.

 

Advies op maat
Het doel van ons ERGOLAB is om te ontdekken welke ergonomische oplossing voor u het meest geschikt is. Een ergonomisch adviseur geeft u daarbij zorgvuldig advies op maat. U kunt in alle rust de tijd nemen om tot de perfecte ergonomische oplossing te komen.

 

Resultaat
Het gevoel na een afspraak in ons ERGOLAB wordt door onze klanten ervaren als zéér positief. U weet welke ergonomische oplossing het beste bij u past en wat u kunt verwachten. Welke werkplek u ook kiest. Met ergonomische oplossingen zult u minder klachten ervaren omdat u preventief werkt.

Een ergonomische werkplek

Verhoogd de productiviteit
Reduceert ziekteverzuim
Bespaard kosten
Verminderd klachten

Referenties van Burotronic

Burotronic heeft al voor heel wat opdrachtgevers de ergonomische werkplekken mogen inrichten. Soms met hulp van een architect en soms door onze eigen interieurarchitecten. Daarbij is gebruik gemaakt van de merkcollecties van o.a. TwinForm, Rovo, Girsberger, Lande en Humanscale. Klik hier voor een overzicht van al onze referenties

vergadermeubelen

Project Chempoint

kantoormeubelen

Project Dimenco

kantoorinrichting

Project Kindante

vergadermeubilair

Project WP Haton

Merkcollecties van Burotronic

Onze merkcollecties omvatten samen met onze eigen Huislijn Collectie een zéér breed scala aan stijlen. Iedere collectie staat voor eigen oplossingen, vormgeving en kwaliteit. Onze leveranciers onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en hightech productieprocessen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu.